Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LÄMPIMÄT TERVEISET/ WARMEST GREETINGS/ VAATTEITA MEIDÄN SENIOREILLE/ CLOTHES TO OUR SENIOR CITIZENS !

Lisätty 02.10.2017

LÄMPIMÄT TERVEISET / VAATTEITA MEIDÄN IKÄIHMISILLE JOTKA ASUVAT HOITOKODEISSA

Olin juuri tapaamassa äitini omahoitajaa ( äitimme on helsinkiläisessä hoitokodissa jossa hoidetaan dementiaa ja Alzheimerin tautia sairastavia asiakkaita).

Kysyin äitimme hoitajalta, että mitä te tarvitsisitte ja hän pyysi että tuomme ulkoiluvaatteita ja mm. hattuja/ lapasia/ huiveja ja tietenkin ulkoiluhousut, takin ja kengät. Hoitaja sanoi että asiakkaat joilla ei ole omaisia , ei myöskään ole ketään joka huolehtisi että on riittävästi oikeanlaisia vaatteita ja muita tuotteita ja siten jotkut hoitajat ovat tuoneet omia vanhoja ulkoiluvaatteita tai vaatteita asiakkaiden käyttöön.  Usein myös on niin , että eläkkeestä ei jää  tarpeeksi ylimääräistä juuri tällaisten tuotteiden hankkimiseksi.

Tarvetta olisi toppahousuille / ulkoiluhousuille, ulkotakeille, pipoille, huiveille, käsineille ja kengille.

Tällainen ele  olisi ihana näin Suomen itsenäisyyden juhlavuonna   ja kaikki potilaat jotka ovat esimerkiksi juuri tällä samalla osastolla, ovat se sukupolvi jotka olivat lapsia, kun sota alkoi ja näkivät sen kauheuden mutta jotka sitten jälleenrakensivat Suomea.

Otin yhteyttä muutamiin isoihin vaateketjuihin oheisella viestillä:

” ARVOISA X …….Onko yrityksenne sellainen, joka ajattelisi lämpimästi ja voisi kuvitella lahjottavansa esimerkiksi sellaisia vaatteita, joissa kenties jokin pieni vika tai palautettu tai ollut muotinukeilla mutta eivät tietenkään ole aivan rikki.

Tarvetta olisi toppahousuille / ulkoiluhousuille, ulkotakeille, pipoille, huiveille, käsineille ja kengille.

Tällainen ele yritykseltänne olisi ihana näin Suomen itsenäisyyden juhlavuonna   ja kaikki potilaat jotka ovat esimerkiksi juuri tällä samalla osastolla, ovat se sukupolvi jotka olivat lapsia, kun sota alkoi ja näkivät sen kauheuden mutta jotka sitten jälleenrakensivat Suomea.

Tämä olisi myös mainio Some tilaisuus ja positiivinen ele yritykseltänne.

Tämä olisi hienoa, jos ottaisitte minuun yhteyttä ensin jos koette että tämä lämmin tempaus olisi sellainen asia josta olette kiinnostuneita .

Todella lämpimin terveisin ja pikaista yhteydenottoa odottaen.”

 

Viitaten kyselyyni ylhäällä:  Sain eräältä isolta ulkoilu- ja urheiluvaateliikkeeltä todella ikävän viestin  jossa he vastasivat ja sanoivat, että he eivät ole osallistumassa minkäänlaiseen sponsorisopimukseen !

En ollut pyytänyt yritystä  sponsoroimaan ketään, vaan lahjoittamaan pienen hyväntahdon eleen sillä mitä epätodennäköisemmin, hoivakodin asiakkaat eivät tule ylittämään Atlanttia , juoksemaan maratonia vaan vain ylittämään kadun jos jos toisenkin ja nauttimaan pihalla ja ulkoilmassa olemisesta!

Shame on You Yritys x !!

 

 Jos sinua tai organisaatiotasi kiinnostaa osallistua tai voit olla avuksi, otathan minuun yhteyttä locallycrafted(@)aol.com

Lämpimin yhteistyöterveisin

Irje Dennis 

I was just meeting my mother's nurse (our mother is in a nursing home in Helsinki where she is treated with dementia ).

I asked the nurse of our mother that what you would need and she asked to bring outdoor clothing and, for example, hats / cloves / scarves and of course outdoor pants, coats and shoes. The nurse said that customers who have no relatives also have no one who cares that there are enough of the right clothes and other products and so some carers have brought their own old outfits or clothes to their customers. It is also often the case that there is not enough extra money to obtain such a product. THAT IS NOT A GOOD THING!!!

There would be a need for pants / outdoor trousers, outdoor coats, hats, scarves, gloves and shoes.

I contacted  few big chains with the following message:

"DEAR SIR/ MADAM  X ...... .Is your business the kind of the business that could think warmly and could imagine to donate , for example, garments that might have some minor defect or been restored or were in fashion darts but obviously not completely broken.

There would be a need for pants / outdoor trousers, outdoor coats, hats, scarves, gloves and shoes.

Such a gesture for your company would be wonderful in the anniversary of Finland's independence, and all the patients who are been taken care of ,  are the generation who were children when the  second world war began and saw its horror but then rebuilt our country , Finland.

This would also be a great opportunity for you and a positive gesture from your business.

This would be great if you would contact me first if you feel that this warm gesture is something that you would be  interested in.

With warmest greetings, and I hope to hear from you soon.  "

 

Referring to my query above: I got a really nasty message from a large outdoor and sports store where they replied and said that they are not participating in any sponsorship agreement!

I had not asked the company to sponsor anyone, but to donate a little goodwill to the act, the more unlikely, the nursing home residents will not cross the Atlantic, run the marathon, but just  would be happy to cross the street and another…. Andto  enjoy the yard and the open air!

Shame on You Company x !!

 

 If you or your organization are interested in participating or can help, please contact me locallycrafted (@) aol.com

Warmest and with most cooperative greetings

Irje Dennis

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.